Het bestaan van een onderneming
wordt door de klanten bepaald,
niet door de producten.

Strategic Advisor

De wereld, die u kende, is veranderd. U bent geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid, covid-19 ( corona), nieuwe marktomstandigheden, digitalisering, remote werken. Onzekerheden die we ons tot voor kort niet konden voorstellen. Het betekent dat uw bedrijfsomgeving, zowel extern en daarmee ook intern, is veranderd. En u zult mee moeten veranderen. Wie tot voor kort nog niet wilde, zal op korte termijn wel moeten.

Hoe werkt deze nieuwe werkelijkheid op uw onderneming, uw organisatie uit, op de structuur, op uw strategie, op uw omgang met klanten? Kortom, hoe past u uw business model aan?

“Het grootste gevaar is niet de verandering, maar reageren op verandering met de logica van gisteren.” (Peter Drucker)

Wat zal de impact zijn van de veranderingen, hoe gaat u om met veranderende klantrelaties, wat betekent dit voor uw organisatie, uw verkoop en uw management? Wordt de digitale ontwikkelingen tot een gedwongen aanpassing van uw businessmodel? Waar liggen uw kansen om ook in de toekomt profitabele klantrelaties op te bouwen?

Klaas Meekma ondersteunt directies, managers, ondernemers met het ontwikkelen van ideeën en met succes- strategieën te doordenken en om te zetten. Praktisch en waarde georiënteerd, want „Everyone has a plan 'till they get punched in the mouth." (Mike Tyson)

Neem direct contact op. Wellicht is een samenwerking ook voor u zinvol.

 

“Mijn grootste kracht als adviseur en coach ligt in het onwetend zijn
en een paar vragen te stellen.”

Peter F. Drucker

Recente blogs


 
 
social-twitter   social-twitter

Contact gegevens

  • Adres: Baakhoven 1a
                  6114 RJ  Susteren
  • Tel:       046 449 7346
  • GSM:    06 2279 6617
  • Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
imonkeys seo webdesign li